29 آذر 1394 - 15:30 شناسه خبر: 3599 نسخه چاپی

طبق آمار سازمان خواربار کشاورزی ملل متحد (فائو)؛

سرانه تولید قارچ در ایران ?.? کیلوگرم؛ دنیا ?.? کیلوگرم

سرانه تولید قارچ در ایران ?.? کیلوگرم؛ دنیا ?.? کیلوگرم طبق آمار سازمان خواربار کشاورزی ملل متحد (فائو)؛
سرانه تولید قارچ خوراکی در دنیا ?.? کیلوگرم است، این رقم در ایران به ?.? کیلوگرم رسیده است. به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و ب ...

سرانه تولید قارچ خوراکی در دنیا ?.? کیلوگرم است، این رقم در ایران به ?.? کیلوگرم رسیده است.

به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران و به نقل از فارس ، طبق آمار سازمان خواربار کشاورزی ملل متحد (فائو)؛تولید سالانه قارچ جهان در مجموع هفت میلیون و 700 هزار تن است که از این میزان، پنج میلیون تن مربوط به کشور چین، 761 هزار تن ایتالیا، 390 هزار تن آمریکا، 304 هزار تن هلند، 148 هزار تن اسپانیا، 115 هزار تن فرانسه است و ایران با تولید 90 هزار تن قارچ در سال، رتبه پنجم را در جهان دارد.

سرانه تولید قارچ در ایران 1.2 کیلوگرم است، در حالی که میانگین سرانه تولید جهان 1.1 کیلوگرم است، بنابراین تولید قارچ ایران رقمی بالاتر از سرانه جهانی را نشان می دهد که در نوع خود جالب توجه است، اما سرانه مصرف قارچ خوراکی در کشورهای چین و آمریکا 5 کیلوگرم، در اروپا 4 کیلوگرم و در ایران  فقط 1.2 کیلوگرم است.

هم اکنون کشور چین با 688 هزار تن و هلند با 278 هزار تن کنسرو و تازه خوری قارچ خوراکی اولین و دومین صادرکننده این محصول در جهان به شمار می روند، در حالی که ایران در این زمینه صادرات ناچیزی دارد. در حال حاضر به طور رسمی سالانه حدود 1800 تن قارچ خوراکی از کشور صادر می شود.